Restorative yin

Bij Restorative Yin richt je je op je bindweefsel (fascia). Bindweefsel houdt je lichaam als een soort lijm bij elkaar en dit kan door verschillende redenen verkleefd raken. Door 3-5 minuten in een houding te blijven, wordt het bindweefsel soepeler, waardoor je zowel fysieke als mentale ruimte en flexibiliteit ervaart. In dit bindweefsel worden veel emoties opgeslagen, die ook kunnen loskomen. Hierdoor kunnen blokkades worden opgeheven en kan je energie vrijer stromen. 

Je kunt de spanning in je lichaam verzachten door bewust en gericht te ademen. Hierdoor ontspant en kalmeert je lichaam en zenuwstelsel, waardoor je minder stress ervaart en beter kunt slapen.

Gun jezelf een moment van rust.

restorative yin flow

Restorative Flow brengt harmonie door de combinatie van krachtige, energieke houdingen en momenten van zachtheid en stilte. Door het verbinden van lichaam, hart en geest met focus op de adem tijdens de houdingen, versterk je niet alleen je spieren, maar verzacht je ook het bindweefsel (fascia).

Deze vormen van yoga zijn ook geschikt voor beginners

Yin sessies

Hieronder vind je informatie over de aankomende sessies bij Herberg Spanbroek (Spanbroekerweg 33).

Je komt binnen via de hoofdingang en loopt door naar het einde van hal. De deur is 15 minuten voor aanvang geopend. Kom op tijd, zodat je rustig kunt landen op de mat. Draag comfortabele kleding en warme sokken. Er zijn wollen matjes, dekens, blokken en bolsters (kussens) beschikbaar. Vragen? Laat het even weten.

 

Tarieven

1x Yoga: € 15,-
5x Yoga: € 70,- (3 maanden geldig)
1:1 Yoga (1 of 1,5 uur): € 65,- of € 85,-  (op afspraak)
Duo Yoga (1 uur): € 75,- (op afspraak)
Privé Yoga (max. 11 personen): € 135,-  incl. 9% btw per uur (op afspraak)

Ook kan ik op afspraak op locatie komen om een yoga sessie te verzorgen.

evenementen

Hieronder vind je de aankomende evenementen. Klik erop om je plek te reserveren.