over Micky

Allereerst wil ik mezelf even voorstellen, mijn naam is Micky. Zo’n 10 jaar terug ben ik zelf begonnen met yoga. Yoga, met name yin yoga helpt mij om rust in mijn hoofd te vinden en ook heeft dit mij van mijn rugklachten af geholpen. Mijn bindweefsel was verkleefd door o.a. stress, maar door dit nu regelmatig te doen blijft het soepel. Meer ruimte in je lichaam, waardoor je lekkerder in je vel zit.

Na mijn studie Commerciële Economie ben ik gaan werken als Online Marketeer. Al snel kwam ik erachter dat een 9-5 kantoorbaan niet iets voor mij is. Onder andere tijdens mijn reizen naar Bali, Nieuw Zeeland en Australië vond ik in yoga het antwoord. In 2020 heb ik de 200 uur Yin Yoga opleiding gedaan bij De Nieuwe Yogaschool in Amsterdam. Daarnaast heb ik in 2022 een ontspanningsmassage cursus gedaan en in 2023 Reiki. 

Ik wil hiermee nu anderen helpen om pijn te verlichten, rust te bieden of te inspireren op welke manier dan ook.

Yoga betekent verbinden van lichaam en geest. Niet alleen met jezelf, maar ook met elkaar. Wanneer je jezelf goed kent en accepteert wie je bent, kun je de verbinding aan gaan met anderen. Yoga helpt om stress te verminderen waardoor je leert om beter naar jezelf te luisteren en je hart te volgen. Doen waar je blij van word en energie van krijgt. Wat maakt jou gelukkig? Ik ben benieuwd en hoop je snel een keer te zien. 

Mocht je vragen hebben, kun je me altijd een berichtje sturen.

Liefs, Micky