Vanaf de puberteit had ik vaak last van vage, stress gerelateerde klachten zoals rugpijn, eczeem en een opgeblazen buik.  Na jaren langs verschillende therapeuten te gaan en antibiotica te slikken kwamen de klachten regelmatig weer terug. Onder andere tijdens mijn reizen naar Bali, Nieuw Zeeland en Australië vond ik in yoga het antwoord.  

Yoga en met name de Yin Yoga helpt mij om de rust in mezelf te vinden, ook heeft dit mij van mijn rugklachten af geholpen door bewust de pijn te observeren en dit steeds meer te ontspannen en los te laten. 

Yoga helpt mij om stress te verminderen waardoor ik leer om beter naar mezelf te luisteren en m’n hart te volgen. Ik heb geleerd om m’n grenzen aan te geven, meer rust te nemen en tijd alleen door te brengen om mezelf op te laden. Hierdoor ben ik gezelliger voor de mensen om me heen en kan ik echt aanwezig zijn. Ik heb geleerd om in m’n kracht te staan.

Als yogalerares wil ik dit graag overbrengen om het beste uit je leven en jezelf te halen, dankbaar te zijn en andere mensen leren om hun hart te volgen en in je kracht te blijven staan. Bereiken wat niet bereikbaar lijkt en mensen uit hun comfortzone te halen. Het gaat er niet over wat je kunt of hoe lenig je bent, maar over hoe je omgaat met wat je tegenkomt. Dit te leren accepteren zodat je steeds een stukje verder komt. 

Ik hoop dat ik hiermee heel veel anderen kan helpen om pijn te verlichten, rust te bieden of te inspireren op welke manier dan ook!

Liefs, Micky