Yin Yoga

Bij yin yoga focus je je niet op je spieren, maar op je bindweefsel. Bindweefsel is weefsel wat je lichaam bij elkaar houdt als een soort lijm. Je bindweefsel kan verkleefd, verhard en verdikt zijn. Door 3-5 minuten in een houding te blijven en rek of druk op een bepaald gebied uit te oefenen, stimuleer je het bindweefsel om de doorstroming van energie te bevorderen. Hierdoor kan het meer vocht opnemen en wordt het soepeler waardoor je meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam. Het is vergelijkbaar met ijs, je kunt je lichaam verzachten door te smelten oftewel zoveel mogelijk ontspannen. Doordat je spanning loslaat, kom je steeds verder.

Yin yoga is vooral fijn om in de ochtend te doen, omdat dan je spieren nog koud zijn en je daardoor je bindweefsel op een dieper niveau bereikt.

In de avond is het fijn om je lichaam te ontspannen en kalmeren waardoor je ook beter kunt slapen.

Yin yoga is ook geschikt voor beginners.

Sessies

Hieronder staan de volgende yin sessies bij Herberg Spanbroek (Spanbroekerweg 33). Stuur een app, e-mail  of berichtje via Instagram om je plekje(s) te reserveren.
 
  • dinsdag 14 maart: 19.30 uur 
  • zaterdag 18 maart: 10.00 uur
  • dinsdag 28 maart: 19.30 uur
  • dinsdag 4 april: 19.30 uur 
  • zaterdag 8 april: 10.00 uur
  • dinsdag 18 april: 19.30 uur
  • zaterdag 22 april: 10.00 uur
  • dinsdag 25 april: 19.30 uur
Je kunt via de hoofdingang naar binnen, ik zorg dat de deur los is en dan kun je doorlopen naar de deur aan het einde van de hal. Zorg ervoor dat je warm aangekleed bent. Wollen matjes, een deken, blok en bolster (kussen) zijn aanwezig. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het even weten!
 

Tarieven

Losse les: € 15,-
5-rittenkaart: € 65,- (3 maanden geldig)
10-rittenkaart: € 110,- (half jaar geldig)
1-1 yin sessie op maat: € 65,-  (op afspraak)

Ook kan ik op locatie komen om een yin yoga sessie te verzorgen, hiervoor zijn prijzen in overleg.

1 op 1 sessie

Ik geef je een yogales op maat aan de hand van jouw wensen en/of klachten. 

1 uur: € 65,-
1,5 uur: € 85,-