Massage

Een reiki massage is een combinatie tussen een ontspanningsmassage en een reiki behandeling. De positieve effecten versterken elkaar. De massage brengt je in diepe ontspanning en contact met jezelf. Stress kan de oorzaak zijn van de meest uiteenlopende klachten, zoals hoofdpijn, maag- en darmklachten, rugpijn en nek- en schouderklachten. Een reiki massage kan verlichting brengen en de pijn verzachten. Ook verbetert dit de mentale en emotionele gezondheid. Het vermindert stress en helpt je negatieve denkpatronen los te laten waardoor weer ruimte ontstaat voor nieuwe energie en inzichten.

Reiki staat voor universele levensenergie en stimuleert het zelfhelend vermogen van het lichaam door middel van handoplegging. Wanneer er blokkades in ons lichaam zijn, kan de energie niet stromen. Hierdoor ontstaat een disbalans met diverse klachten als gevolg. Bij een reiki massage worden bepaalde punten van het lichaam gestimuleerd waardoor de blokkades verdwijnen en het lichaam zich herstelt.

Tijdens de massage wordt gebruik gemaakt van een natuurlijke, voedende basisolie bestaande uit amandel-, avocado- en jojoba olie. Dit wordt gecombineerd met diverse essentiële oliën. De geur van olie beïnvloedt de gemoedstoestand en zorgt voor balans in het lichaam.

Deze massage zuivert je lichaam door afvalstoffen sneller af te voeren en heeft daarnaast een positief effect op:

Bloedcirculatie
Spierherstel
Energie
Immuunsysteem
Weerstand
Stress
Depressie
Vermoeidheid
Spijsvertering
Hormonen
Concentratie

Balans & harmonie: € 66,- (50 min.)
Transformatie & overvloed
:  € 88,- (75 min.)
Nieuw begin & groei: € 99,- (90 min.)

Let op: de massage is op een ander huisnummer (25) dan de yin yoga (33), zie onderstaand adres.