Yoga

Yin yoga 

 Bij Yin yoga focus je je niet op je spieren, maar op je bindweefsel (fascia). Bindweefsel houdt je lichaam bij elkaar en kan door allerlei redenen verkleefd zijn. Door 3-5 minuten in een houding te blijven en rek of druk op een bepaald gebied uit te oefenen, kan het bindweefsel meer vocht opnemen en wordt het soepeler waardoor je meer ruimte en flexibiliteit in je lichaam en geest ervaart. Je kunt je lichaam verzachten door middel van je ademhaling. Doordat je steeds meer spanning loslaat, kom je steeds een klein stukje verder. Je lichaam ontspannen en kalmeren waardoor je beter leert omgaan met stress en ook beter kunt slapen. Even een momentje van rust.

yin yang yoga

De Yin Yang Yoga brengt je weer in balans en is een mix van krachtige en energieke houdingen, maar ook zachtheid en stilte. Verbinden van je lichaam, hart en geest door middel van bewegen op adem. Hier train je je spieren om het lichaam sterker te maken, maar ook focus op het bindweefsel (fascia). Hier zitten veel emoties in opgeslagen, dus dit gaan we stimuleren door sommige houdingen wat langer vast te houden. Hierdoor kunnen blokkades opgeheven worden en je energie beter doorstromen. 

Deze vormen van yoga zijn ook geschikt voor beginners.

Yoga sessies

Hieronder staan de volgende yoga sessies bij Herberg Spanbroek (Spanbroekerweg 33). Je kunt hier ook je sessie boeken of door een berichtje te sturen.
 

Je kunt via de hoofdingang naar binnen, ik zorg dat de deur los is en dan kun je doorlopen naar de deur aan het einde van de hal. Trek comfortabele kleding aan en aangezien we wat langer stil liggen in een houding zijn een trui en warme sokken ook fijn. Wollen matjes, een deken, blok en bolster (kussen) zijn aanwezig. Mocht je verder nog vragen hebben, laat het even weten!

Tarieven

1x Yoga: € 15,-
5x Yoga: € 65,- (3 maanden geldig)
10x Yoga: € 110,- (half jaar geldig)
1:1 Yoga (1,5 uur): € 85,-  (op afspraak)
Privé Yoga (max. 11 personen): € 135,- per uur (op afspraak)

Ook kan ik op locatie komen om een yoga sessie te verzorgen.